Som en kniv i ryggen.

Känns det bra nu? När du berättat något du lovat att du inte skulle? När du berättat något som var så hemligt, som kan göra så stor skada? Och som du nu låtit andra veta? 

Känslan av att falla ner i ett mörkt mörkt hål som aldrig tar slut.

kompisens pojk/flickvän, förbjudet område!..Eller?

Sitter i en ganska galen och för helvettes jobbig situation just nu. Det är så att jag har en kompis som heter Fia som har en pojkvän som heter Patrik. De har varit ihop ett tag men deras förhållande har varit lite till och från... 
För ungefär en vecka sen så gjorde de slut, eller ja "tog en paus" eller vad man ska kalla det. Då började Patrik gilla många av mina statusar och bilder. Konstigt, tänkte jag och blev lite fundersam. Tillslut skrev han till mig i chatten och bad om ursäkt för spammen. Det är lugnt! Svarade jag då och anade ingenting. Vi började på något sätt prata och tillslut kom det ju fram.. Han var intresserad av mig! (Jag har bara träffat och pratat med honom ca 5 gånger, men vi har setts när han varit med Fia. Så jag känner honom knappt) Innan gillade jag inte honom på det sättet, och jag vet inte om jag gör det nu efter snart en vecka heller, men på något sätt har han fått mig att öppna ögonen för honom genom det han sagt. Men nu är det ju bara en sak.. >Han är min kompis pojkvän!< Jag försöker att inte skriva för speciella saker till honom, men han gör det så svårt! Han frågar om han ska sluta och säger förlåt när han säger att jag är så söt och han vill bara hålla om mig, men vad ska jag svara på det?! Det är inte varje dag en kille säger att han gillar mig så otroligt mycket och verkligen menar det! Så ibland glömmer jag bort Fia kanske skriver något jag egentligen inte borde, men kommer på tillslut att det är förbjudet område. >Eller är det verkligen så?< Man rår ju inte för vem man blir kär i, men ändå så är det ju absolut inte snällt mot kompisen! Man kan förstöra en väldigt fin vänskap på grund av en kille/tjej.. 
Så nu sitter jag i en väldigt jobbig situation där jag inte vet vad jag ska göra... 
>Det är inte första gången det här händer mig....< Utan det hände för några år sedan, och då handlade det om min BÄSTA kompis pojkvän. Jag hade gillat honom ett tag och tillslut berättade jag det för honom.. Och att min kompis gjorde det. Någon vecka senare var de tillsammans. Jag tog det väldigt hårt, för det här var den första riktiga crushen jag haft på en kille. Men efter ca nästan 6 månader så skrev han till mig att han gillade mig.. Ett tag sen blev vi ihop.. Min bästavän ville aldrig mer se mig och det tog också väldigt hårt på mig. 
Den här killen och jag var inte tillsammans speciellt länge utan ca 1 månad, men det var på ett sätt värt det! Jag och min bästis blev vänner igen, och nästan bättre vänner än innan! Det här tog oss närmare varandra på något sätt.
Men är kompisens pojk/flickvän verkligen förbjudet område? Man kan ju trots allt inte rå för vem man blir kär i?
Vad ska jag göra?!

Det blir aldrig som förut

Idag är jag säker, jag har förlorat min bästa vän för alltid.

RSS 2.0