it hurts, even if i knew it was going to happen..

du kom, du gjorde din grej, du lämnade mig ensam kvar medsvettfläcken i sängen..

problem?

Killen jag är tillsammans med, som jag skrev om igår, var tillsammans innan med en av tjejerna i mitt lag. Vi är inte jätte tighta kompisar men vi var på nyår och så. Min bästis är ganska bra kompis med henne och de ses ibland och så. Min bästis verkar inte kunna acceptera mina beslut och därför skriver hon rätt elaka saker, om det är meningen eller ej vet jag inte. 
Hon var med hans ex idag, och då ringde jag henne på skype. Och så sa hon att jag skulle komma till henne idag och sova till imorgon eller komma till henne imorgon. Men idag ska killen komma och sova hos mig, och imorgon ska vi åka bort över dagen. Så då sa jag bara kanske. 
Sen smsade och skrev att jag skulle komma och så, när jag funderade på vad jag skulle svara så fick jag ett sms där det stod eller ska du vara med han? Då svarade jag ja. 
Då blev hon jätte sur och sa saker och så.
man kan inte gå och vara rädd för att bli sårad hela livet, alla blir sårade någon gång.

Första gången jag..

.. hade sex. 
Vi var ensamma hos honom, hans mamma var inte hemma och jag skulle hjälpa honom passa hundarna. Vi skulle käka Ben & Jerry's och kolla på film. Vi kom hem till honom runt klockan 19.00 och då pratade vi lite med hans mamma och busade med hundarna. När hans mamma åkt så drog vi på en av resident evil filmerna och sen satt jag i hans knä och myste. Tillslut hamnade vi i sängen och sen så åkte kläderna av och sen frågade han om jag var redo. Då sa jag åt honom att bara han hade kondom så ville jag. Så han hämtade kondom, och frågade igen om jag verkligen var säker. Jag svarade ja, men sa att han skulle vara försiktig. Han var väldigt försiktig och frågade om det gjorde ont och om det var skönt. Jag kan inte säga om det gjorde speciellt ont, bara ibland men det var inte så farligt ont. Skönt var det också, och inget som jag tänkt mig det! Jag kan ju berätta att man märkte att jag var oskuld, för jag spände mig i benen så jag "åkte upp" i sängen men tillslut slappnade jag av och då gick det bra. Sen hade jag en liten stund då jag nästan bröt ihop, varför vet jag inte! Jag sa att jag var värdelös och dålig i sängen och sa förlåt typ 15x minst! Men bäst som han är så sa han bara att det var lugnt och att jag inte var sämst, det var ju ändå första gången för mig! Det hjälpte verkligen. Jag behövde inte skämmas, jag var som alla andra! Alla andra har varit i samma situation! 
När vi var klara så gick vi och duschade tillsammans. Och som ni förstår från tidigare inlägg så skäms jag för min kropp. Men han får mig att känna mig vacker när han säger att jag är sexig, och rodnar när han kollar på mig. Så jävla bra är han! Första gången jag duschade med en kille också! Och jag är så jäkla glad att det var han som tog den oskulden också! När vi hade duschat klart så klädde vi på oss (jag fick låna hans kläder) och kokade kaffe. Han fick mig att skratta så himla mycket när han lyckades dra ut hela fryslådan och inte fick in den igen! Sen gick vi och kollade om på filmen eftersom vi inte såg så mycket först haaha! Jag bara myste och tänkte på det som hänt innan, och egentligen hur fint det var! Även om jag inte var så bra! 

Jag säga nu att jag är väldigt glad att det var han. Och att jag inte tror det kunde blivit bättre! Han är verkligen bäst, och är som en andra halva av mig! Vi gillar exakt samma saker och tänker verkligen likadant!

Bättre än någonsin!

Mitt år har börjat riktigt bra! Har träffat en jätte snäll kille som verkligen gillar mig! Hur jag kan veta det är att han säger så sjukt söta saker till mig som du är bäst, du är min, min ängel, älskling och babe. Jag gillar honom så sjukt mycket och jag vet inte vart jag ska ta vägen! Har haft jätte svårt att sova bara för att jag legat och saknat hans armar runt min kropp och hans andetag i mitt öra, hur han smeker över mitt hår och viskar älskling, min älskling i mitt öra.. Har aldrig känt såhär för någon förut. Han är den jag vill ha
Han är så jävla bra, han väntar tills jag är redo för att berätta för andra och ha sex. Jag vet att han vill, men endå så väljer han att vänta, och hur många killar skulle göra det?
But every rose has its thorn
Jag tror att han fortfarande träffar sin ex-flickvän.. Han har berättat att hon kommer och lämnar hans saker men han är borta så länge. Jag tror att de fortfarande har sex... Jag vill inte fråga om de har det, men jag är endå orolig.. Och han har pratat/skrivit till en del tjejer förut, så jag vet ju inte om jag är den enda. Men jag tror och hoppas det! Alltid när han sagt något fint så säger han att han menar det, och jag tror honom.
Vi får helt enkelt se vart det här leder, men jag hoppas det håller och blir något verkligt fint! För det känns verkligen rätt!
Talk to you later my earth friends, this was all from Mylifeasanalien for today! See you next time!
Beautiful-garota-infernal-girl-hair-jennifers-body-favim.com-238968_large

RSS 2.0