1. Min kille var otrogen mot mig.

Jag vet inte hur jag ska börja det här inlägget.. En hel del har hänt sen senast. En jävligt mycket.
1. Killen jag älskade över allt annat i världen var otrogen mot mig med hans ex.
2. Han valde att flytta till andra sidan jordklotet för att "komma bort från skiten".
3. Jag blev "sjuk" och stannade hemma från skolan, träningar och skippade en månad av mitt liv.
4. Killen som hade mitt hjärta började hålla på med en av mina kompisar, som är 5 år yngre än honom.
5. Jag insåg hur det kändes att vara levande.
6. Jag har börja leva för mig själv.
1. Killen jag älskade över allt annat i världen var otrogen mot mig med hans ex.
Jag hade märkt ett tag att allt inte riktigt var som det brukade mellan Patrik och mig. Han var inte lika gullig längre och han lät sur hela tiden. Som en gång när han skulle komma hem till mig efter en av sina matcher. Klockan hade hunnit bli ca 10 och jag tänkte att jag skulle ringa honom och höra vart han var. Då lät han inte alls glad över att höra min röst utan ville bara lägga på och slippa mig. 
När han kom så var nog båda lite trötta och ville bara lägga oss och sova. Eller ja jag. Såklart ville han ha sex och pilla lite där och lite här. Men jag var som vanligt inte riktigt på det humöret, men "offrade" mig nästan bara för att han skulle bli glad och låta mig vara ifred! Efter ett tag så gick jag på toa och när jag kom tillbaka så orkade jag inte mer och sa då det till honom. Då såg han riktigt sur ut och pratade knappt med mig. Jahapp... Trevlig kille! Tänkte väl jag då, men somnade.
Klockan 10 på morgonen kom hans mamma och hämtade honom. Han tog bara på sig sina kläder, sa knappt hejdå till mig och lämnade mig där.. Med ett par svettiga jävla lakan helt förvirrad. Annars brukade vi ligga kvar i sängen och mysa med varandra och sen gå upp och ta oss en varsin varm kopp kaffe. Kände mig lite besviken för morgnarna var nästan de bästa tiden med honom.
På kvällen så skrev han på facebook att han måste berätta en sak för mig. Jag anade då oro och skrev: Det hände något hos Fia va..?
Men då svarade han: Nejnej inget sånt!
Det var bara det att han tyckte vårat förhållande gått så fort fram och att vi hade stressat oss in i något, och att han inte var redo för ett nytt förhållande då han gått från ett långt med Fia. En paus då tyckte han. Tills han "gått vidare och vet vad han vill". Men det skulle tydligen bli VI igen, helt säkert! Han behövde bara lite tid! Men vi kunde fortfarande ses och så... 
Då rasade verkligen allt. Jag föll ner i ett mörkt hål i rymden där jag inte kunde andas. Jag ringde upp honom liggandes på golvet störtgråtandes.. Fick inte fram något annat än: Lämna mig inte, jag kommer inte klara det.
- "Jo det kommer du! Jag finns fortfarande här, jag behöver bara lite tid. Det kommer bli vi igen! Jag lovar!"
Efter det samtalet gick jag och la mig i sängen under täcket och störtgrät. Hela min värld vändes upp och ner, det kändes som om jag åkte bergochdalbanan från helvettet och skulle spy. 
Efter ett tag så hörde jag hur det knackade på mitt fönster. Med aningen om vem det måste vara så sprang jag till fönstret och öppnade.
- Gå och lås upp dörren. Släpp in mig. sa killen som just öppnat alla mina sår och därmed gjort mig till det sköraste föremålet i universum.
När jag öppnade dörren så slängde jag mig direkt i hans armar och grät mot hans axel. Han kramade mig hårt tillbaka och försökte sedan vända upp mitt huvud till hans för att ge mig en kyss. 
- Nej. Gör det inte om det inte betyder något. Jag ville inte kyssa killen som skulle lämna mig ensam. Inte en avskedskyss.
Han såg riktigt sårad ut och sedan gick vi in på mitt rum och la oss på sängen. Där grät jag ännu mer och sa än en gång att han inte fick lämna mig och att jag inte skulle klara det. Det var första gången jag sett honom gråta. Han var så vacker där han låg bredvid mig med tårarna rinnandes från kinderna. 
När jag lugnat ner mig så gick han hem igen. Då ringde jag min kompis Tina och berätta allt. Men eftersom hon inte stödde mig i det valet jag gjorde när jag blev tillsammans med honom så fick jag inte ut mycket därifrån.
Nästa dag skrev han på facebook igen.. Att han hade ljugit. Det hade hänt något mellan honom och Fia och att det var därför han ville göra slut. Han kunde inte leva med skammen att han gjort något sånt mot mig. Han kunde inte leva med mig på grund av det han gjort. 
Efter det pratade vi inte på ett tag.
Sen berättade han att han skulle flytta till USA. Jag tänkte att det skulle vara bäst för båda, han skulle komma bort härifrån och jag skulle slippa se honom och på så sätt kunna gå vidare lättare.
Fortsättning följer.

RSS 2.0